NOS

D66: laat OMT 30 minuten eerder met spoedadvies komen

Het kabinet heeft gisteren een spoedadvies aangevraagd bij het OMT, om te zien of er nieuwe maatregelen nodig zijn. D66 is het daar onder een voorwaarde mee eens: “Laat ze 30 minuten eerder met spoedadvies komen!”

“De cijfers gaan enorm hard omhoog”, zegt Hugo de Jonge. “We moeten er nu bovenop zitten.” Rob Jetten reageert daar kritisch op: “D66 heeft altijd al gevonden dat we er net iets bovenopper moeten zitten. Wij willen alleen een spoedadvies als dit 30 minuten eerder wordt afgeleverd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb nooit aan wie of wat dan ook een spoedadvies aangevraagd. Althans niet dat ik dat mij actief kan herinneren. En als mij het had kunnen herinneren, had ik het toch niet opgevolgd.

Reageer