NOS

Huis verkocht voor vraagprijs

In Zutphen is vandaag een huis verkocht voor de vraagprijs. Betrokken partijen melden dat omstreeks veertien uur de handtekening werd gezet. Het huis stond al enkele weken te koop. De kopers waren allemaal tussen de dertig en de veertig jaar.

Op bewakingsbeelden is te zien dat het huis bestaat uit een ruime woonkamer met vide en drie slaapkamers, die eventueel uit te breiden zijn met een dakkapel. Bij de transactie is het volledige bedrag van de vraagprijs in een keer overgemaakt aan de verkopende partij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“De kopers waren allemaal tussen de dertig en de veertig jaar.” Gezien de drie slaperkamer wordt het een vrolijke boel met drie rijke stellen en (zes?) kinderen op zolder onder de dakkapel, die door mij voor een klein prijsje exclusieve materialen en btw kan worden aangelegd.

Reageer