Studio Speld

Nieuw onderzoek: TeamKaag bemoeide zich met nog meer tv-programma’s

Gisteren kwam naar buiten dat het team rond Sigrid Kaag zich uitgebreid heeft bemoeid met de documentaire Van Beirut tot Binnenhof. Nu blijkt dat TeamKaag zich met nog veel meer tv-programma’s bemoeide. Een kleine greep uit ons Wob-verzoek.

De Vooravond met Renze Klamer en Fidan Ekiz – Presentatoren graag vervangen door Sophie Hilbrand en Khalid Kasem.

Showvlaai – Klinkt leuk als mensen mogen raden of iets van vlaai is, maar misschien leuker met chocolade? Onze kiezers zitten niet in Limburg.

Onmogelijke debatten – Zou er duetten van maken. Denk commercieel!

Gerards Weerbericht – Piet klinkt beter.

Volgorde Buitenhof 6 juni 2021: Sywert van Lienden, Adriaan van Dis, de nieuwsfoto, Dick Benschop – Graag Dick Benschop en Sywert van Lienden omdraaien. Sigrid wil eerst dat verhaal over Schiphol horen.

Op2 met Wierd Duk – Liever niet Wierd Duk. En waarom niet twee presentatoren? Of nog beter: elke dag twee nieuwe presentatoren. Zou sowieso Sophie Hilbrand polsen. En misschien op Nederland 1 doen? Je moet concurreren met Eva Jinek. Zal Angela de Jong vragen of ze er iets over kan schrijven.

….En dan rent Frank Lammers met een oranje autogordel door z’n tuin, en die kun je dan sparen als EK-fan. Liever de autogordel vervangen door een cape. Is logischer verlengstuk ivm EK-gekte en autogordel doet mensen er misschien aan herinneren dat Sigrid Kaag nooit een gordel draagt.

De zomergasten van 2020: Rob Jetten, Bram Moszkowicz, Fidan Ekiz, Jaap van Dissel, Verona van der Leur & Michel Houellebecq – Graag vervangen door Typhoon, Inez Weski, Nazmiye Oral, Jaap Goudsmit, Carola Schouten & Ilja Leonard Pfeijffer. Wel akkoord met Janine Abbring en de caravan in het water.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor de inzending van het Songfestival: graag een Surinaams ensemble dat zich in een inheemse taal over onze slavernijwandaden beklaagt.

Reageer
gravatar

Waarom zie ik geen zwarte balken over cruciale zinsdelen en vooral over de namen van mensen die niks hebben misdaan?

Ik had het anders gedaan, maar ik mocht van Geen Stijl niks veranderen.

Reageer