Kopytin Georgy  / Shutterstock.com

Inktzwarte rustdagen bieden zelfs geen wedstrijd van Turkije

Het is doodstil in de huiskamer sinds de zinderende ontknoping van groep F. Twee eindeloze rustdagen zorgen voor een beklemmende sfeer. Het theelepeltje van je vriendin tikt tegen haar mok, ze slaat een pagina van De Zevende Zus om.

Je staart naar het inktzwarte scherm van je tv. Tegen beter weten in bekijk je het speelschema. Alsof je niet weet dat het zaterdag om 18.00 uur pas weer Wales-Denemarken is. Vandaag is er slechts de leegte. Niet eens een wedstrijd van Zweden die zo saai is dat je door je LinkedIn-feed scrolt. Niet eens een Finland-Rusland of Tsjechië-Schotland. Zelfs geen wedstrijd van Turkije.

Wat deed je drie weken geleden ook alweer tussen 15.00 en 23.00 uur?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Niemand die hier durft te reageren omdat jullie bang zijn voor boze Turken?

Dan doe ik het wel: woeehahaha LOL @ Turkije!!! :DDDDD

Reageer