Dokshin Vlad / Shutterstock.com

Komt er binnenkort een helmplicht voor Mbappé’s?

Komt er binnenkort een helmplicht voor Mbappés? Als het aan verschillende experts ligt wel. Zij hopen dat er snel een wetswijziging komt.

“Het is levensgevaarlijk en eigenlijk een wonder dat het nog niet eerder is fout gegaan. Zo zag ik laatst op televisie dat het maar net goed ging toen er eentje een Duitser passeerde, die zag hem helemaal niet aankomen en was totaal verrast”, legt een van initiatiefnemers van de wetswijziging Sjoerd de Wurt uit. “Ook voor Mbappés zelf is het van groot belang dat er snel een helmplicht komt. Je moet er niet aan denken dat er eentje ergens met zo’n vaart tegenaan botst. Dat kan je vergelijken met een crash tegen een betonnen muur.”

De 21-jarige Kylian baalt enorm van de plannen tot wetswijziging. “Dat de rest zo sloom gaat, daar kan ik niks aan doen. Moeten ze ook maar zelf uit hun doppen kijken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wie zijn in hemelsnaam de Mbappé’s? Een rapgroep? Hebben ze gezien de helmplicht een andere rapgroep uitgedaagd op een messengevecht zoals gebruikelijk in die kringen.

De Speld is trouwens al enige tijd onduidelijk, vooral wat namen betreft.

Reageer
gravatar

Dan stuur je toch een klacht? Zeker weten dat je klacht in behandeling wordt genomen door de betrokken afdeling!