NOS

Hoekstra: ‘We hopen op een spoedig herstel van onze labiele teringhond’

De formatie van een nieuw kabinet kan alleen worden vlotgetrokken door 'een psychopaat als Pieter Omtzigt.' Dat zegt CDA-leider Wopke Hoekstra. "We hopen daarom op een spoedig herstel van onze labiele teringhond. Alleen die fockin eikel met zijn nazi-hoofd kan voor een stabiel kabinet Rutte IV zorgen."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En het is niet eens het jaar van de hond volgens de Chinese astrologie…

2021: het jaar van de Os kenmerkt zich door vastberadenheid en eerlijkheid

Met alles wat er in 2020 ivm corona is gebeurd, is het vrijwel zeker dat de belangrijkste zaken in 2021 gezondheid, financiën en werk zijn, aangezien deze allemaal extra aandacht vragen tijdens het jaar van de Os.

Het jaar van de Os wordt een jaar van obstakels nemen, zowel voor werknemers als voor ondernemers. Wie de kracht en het doorzettingsvermogen van een Os heeft, kan een goed jaar hebben, maar voor mensen die zich niet graag uitsloven zal het geen fijne periode worden. Het jaar van de Os wordt echt een jaar voor doorzetters.

Het kantoorleven dat zich afspeelt in grote kantoortuinen is voorgoed voorbij. Mensen die aan een beeldscherm werken zullen dat in 2021 ook grotendeels thuis blijven doen, en gaan hooguit nog 1 à 2 dagen per week naar kantoor. Dit heeft ook grote gevolgen voor onze woonlocatie. Woongenot streeft het bezwaar van reistijd voorbij. Krimpregio’s worden groeiregio’s. En er komt weer leven in voorheen uitgestorven dorpen, we leren onze buren weer kennen en ondernemen gezamenlijke acties.

Reageer
gravatar

Regel het eens even met die lastpost Woppert, ik heb al al het vertrouwen hersteld. Nu weer lekker verder met de Rutte-doctrine 2.0. Hopelijk kunnen de huidige top ministers snel trouw zweren aan mij.

Reageer
gravatar

“Bijvoorbeeld “klootzak” past absoluut niet in CDA-jargon.
De duivel heeft de gevoelige klootzak na de schepping aan het mannelijk lichaam geplakt. God gebruikte immers een rib voor de voortplanting.

Reageer