Wutsje / Wikimedia Commons

Trend voorspeld: zomer van functioneren bij de Belastingdienst

Deze zomer gaan de remmen helemaal vast bij de belastingdienst. Het hing al een poosje in de lucht, maar de overheidsdienst zal in de zomer gaan functioneren. Ambtenaren kijken enorm uit naar de zaakjes netjes op orde maken met een werkend ICT-systeem.

Staatssecretaris Financiën Alexandra van Huffelen: “Toeslagen, BTW, inkomstenbelasting, we gaan op alle vlakken vlammen deze zomer. Burgers dienen en overheidsfinanciën op orde hebben, het wordt een ingetogen feestje voor iedereen. Veel ambtenaren snakken daarnaar na de afgelopen periode.” 

Er lijkt inderdaad niets te gek voor de belastingdienst, er wordt zelfs gesproken over het afronden van alle dossiers van de gedupeerden van de toeslagenaffaire. Van Huffelen: “We zijn helemaal klaar om te functioneren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *