Pixel Shot / Shutterstock.com

Berend helpt vriendin met lijnen en eet elke avond haar chocolade op

Zijn vriendin wil graag afvallen, en daar helpt Berend haar graag bij. "Om te voorkomen dat ze zich 's avonds vergrijpt aan een stukje chocolade, eet ik altijd snel de hele reep op", vertelt de 34-jarige accountmanager.

Berend vindt dat je elkaar in een relatie moet steunen. "En ik ben echt heel supportive. Als mij vriendin iets wil, dan help ik haar daar altijd bij. Bijvoorbeeld door haar chocolade op te eten. Ook al moet ik dan het hele blok in mijn eentje eten."

Soms reageert zijn vriendin wel eens geërgerd of boos als de chocolade opeens op is. "Maar dan zeg ik gewoon tegen haar dat ze me de volgende ochtend dankbaar zal zijn."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *