NOS

Kabinet: ‘Alles open behalve dansscholen’

De hele samenleving gaat weer open, op dansscholen na. Dat was de boodschap van Mark Rutte en Hugo de Jonge op de persconferentie van vrijdagavond. Het kabinet denkt op die manier ‘maximaal draagvlak’ voor het coronabeleid te genereren.

“De cijfers gaan de goede kant op”, zegt premier Rutte. “Maar we zijn er nog niet. Daarom blijven de dansscholen dicht. Dansleraren moeten zich maar even ergens anders mee bezighouden. Zoek een hobby, zou ik zeggen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dansleraar Willem Engel (44) heeft door de corona zijn lessen moeten staken. Om toch wat om handen te hebben heeft hij voor de massa’s deskundige epidemiologen op internet de club Viruswaarheid in het leven geroepen. De advocaat van die club is Jeroen Pols (53).

Helaas voor Engel mag zijn dansschool nog niet open, dus zal Jeroen Pols door zijn drukke werkzaamheden voor Viruswaarheid in de avonduren en in het weekeinde moeten overwerken.

Reageer
gravatar

Ik heb een paar jaar geleden enkele danslessen van Willem Engel gehad. Die snoever denkt dat hij de beste danser van de wereld is. Ik heb echter de indruk dat hij het dansen van amateurs op internet heeft geleerd.

gravatar

Wat kost dat eigenlijk bij de LOI, een epidemiologen cursus? Onder de 100 euro heb ik wel interesse. Kan ik daarna een topfunctie bij het Rivm nemen.