shutterstock.com/Viktor Ivakhov

Linn functioneert blijkbaar alleen op zonne-energie

Linn is een klimaatbewust persoon. Dat wist ze altijd al wel, maar dat het zo geïnternaliseerd was, was voor de 23-jarige een verrassing. “Ik blijk echt alleen maar op zonne-energie te kunnen werken. Vandaag is de eerste dag sinds tijden dat ik weer een mail kan versturen. Als ik klaar ben met zonnebaden.”

Linn lag al zeker een week in bed. “Met die regen wil werken gewoon echt niet lukken. Drie weken geleden was eigenlijk de laatste dag dat ik iets gedaan heb. Want ja, toen scheen de zon. Ik ben een soort zonnepaneel. Zonder zon ben ik niks waard. Heb ik nul energie. Het enige wat ik de afgelopen tijd kon doen was plat in bed liggen en hopen dat ik daarvan oplaadde. Maar ja, zonder zon bleek dat dus niet te werken. Gelukkig schijnt -ie weer!”

Linn neemt een slok van haar cocktail en trekt haar bikini recht. “Fijn dat de regenhel voor nu voorbij is. Als ik straks ben opgeladen ga ik écht werken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat me opvalt is dat de voeten van Linn recht aan haar enkels zijn vastgegroeid. Ik zie dit vaker op foto’s van dames. Loopt dat niet moeilijk?

Reageer