YT / Belastingdienst NL

Belastingdienst stuurt voorlopig excuus 2021

'Sorry alvast voor de rest van het jaar'

Ruim één miljoen Nederlanders hebben vandaag een voorlopig excuus van de Belastingdienst ontvangen. In een roze, geparfumeerde envelop, verontschuldigt de Belastingdienst zich alvast voor de fouten die ze in 2021 verwachten te gaan maken. In 2022 wordt het definitieve excuus vastgesteld.

"De kans dat we u hard treffen met een fout is ook dit jaar statistisch vrij groot", zo opent de excuusbrief. "Daarom ontvangt u nu alvast dit voorlopige excuus, dan valt het in de rest van 2021 alleen maar mee. Het kan natuurlijk zijn dat uw situatie in 2021 wijzigt, waardoor we u uiteindelijk meer of minder excuses verschuldigd zijn. In dat geval weten we u te vinden."

banner title="VK-actie2" url="https://www.speld.nl/vagekennis" image_id=" 112789"]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *