Shutterstock.com / Studio Speld

Vrouw wilde in vorm komen en is nu een gelijkzijdige driehoek

De 31-jarige Henriëtte trainde zich suf om in shape te komen voor de zomer. Met onverwacht resultaat. Ze is een gelijkzijdige driehoek geworden. “Ik hoop dat mijn puntige uiteinden goed uitkomen in een bikini.”

De gelijkzijdige driehoek, ofwel triangel, komt nog niet voor in het lijstje met begerenswaardige lichaamsvormen, maar zou volgens Henriëtte niet misstaan tussen de zandloper en de wespentaille. “En misschien is dit model nog wel bereikbaarder ook, want bij mij ging het zelfs per ongeluk.”

Henriëtte heeft dan ook de hoop dat andere vrouwen haar voorbeeld zullen volgen. Zo niet, dan heeft ze gelukkig een back-upplan. “Als ik geen nieuwe lichaamstrendsetter kan worden, kan ik me altijd nog richten tot de body positivity-beweging. Onder het mom van: ook een gelijkzijdige driehoek is een bikinibody.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *