Vladimir Sukhachev / Shutterstock.com

Vladimir Sukhachev / Shutterstock.com

Bootcampers ergeren zich aan kinderen in speeltuin

Een groep bootcampers ergert zich dood aan een groep kinderen die in de weg loopt in de speeltuin waar ze sporten. “Ja hallo, dit is onze speeltuin, we zijn hier iedere dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag met het klasje van Ricardo, wat komen die kids hier dan doen?“, vraagt Annemijn zich hardop af terwijl ze zich met behulp van een elastiek optrekt aan het klimrek.

“Zo fucking asociaal van die ouders ook”, beklaagt Sosjana zich terwijl ze een wipkip gebruikt om Bulgarian Split Squats te doen.

“Kom over een uur maar terug”, schreeuwt Ricardo tegen een kindje dat in de zandbak wil klimmen waarin hij heftig zwetend burpees aan het rammen is.

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het toeristen seizoen is weer begonnen.
De zombies hebben ervoor betaald, dus ze kankeren op alles wat ze in de weg loopt en ze fantaseren ook voortdurend wat dat zou kunnen zijn.
Ik heb pas dat programma gezien van de lijst van Mengelberg, dirigent van het Concertgebouworkest in WO2 die voor de nazi’s was. Is het niet zo dat iedereen zich nu met leuke dingen bezighoudt juist omdat we midden in het fascisme zitten?

Twee weken adverteren, 1 week gratis.
Advertentie: adverteer hier.

Reageer
gravatar

Als het certificaat is ingetrokken, wat doet een kwaliteitscontroleur hier dan? Ga speelplaatsen controleren, en squadsquares.

gravatar

Met die dame die aan een rekstok hangt, zou ik wel eens willen burpesen. Zonder Ricardo natuurlijk. Na afloop gebruiken we op een terras, als het mag van Rutte, een heerlijke Bulgarian Split Squat.

Reageer
gravatar

Foppe, nee hoor. “Boot campers” zijn twee Engelse woorden. “Boot” is een laars en “campers” zijn kampeerders.
Dus het zijn kampeerders die met laarzen aan (vanwege regen of overstroming?) in een kinderspeeltuin (kids playgarden, red.) aan het wippen (fucking, red.) zijn met een kip.

gravatar

Laarzen zijn een soort hoge schoenen!
In het Engels worden laarzen boots (def. heavy shoe that covers part of the leg). genoemd.
Laarzen zijn een soort hoge schoenen!
In het Engels worden laarzen boots (def. heavy shoe that covers part of the leg). genoemd.

gravatar

Er ging iets fouten bij het plaatsen van het vorige bericht. Enkele keren werd plaatsen geweigerd. Toen zelfs dubbel.

De reden was de weigering van het woord voor het deelgebied van de taalkunde dat de herkomst van woorden bestudeert. Zie hieronder.

gravatar

Op hoop van zegen:

boot (n.1)

“covering for the foot and lower leg,” early 14c., from Old French bote “boot” (12c.), with corresponding words in Provençal, Spanish, and Medieval Latin, all of unknown origin, perhaps from a Germanic source. Originally of riding boots only.

From c. 1600 as “fixed external step of a coach.” This later was extended to “low outside compartment used for stowing luggage” (1781) and hence the transferred use, of motor vehicles, in Britain, where American English has trunk (n.1).

Boot-black “person who shines boots and shoes” is from 1817; boot-jack “implement to hold a boot by the heel while the foot is drawn from it” is from 1793. Boot Hill, U.S. frontier slang for “cemetery” (1893, in a Texas panhandle context) probably is an allusion to dying with one’s boots on. An old Dorsetshire word for “half-boots” was skilty-boots [Halliwell, Wright].