Michele Aldeghi / Shutterstock.com

Beer krijgt vergunning om grootste zak van Europa te doden

Een 15-jarige bruine beer uit Roemenië heeft een vergunning gekregen om de grootste zak van Europa te kunnen doden. 

De vergunning gold eigenlijk voor verzekeringsadviseur Lars Dahlin uit Malmö, maar toch heeft de beer een Liechtensteinse ‘probleemprins’ doodgebeten. Normale prinsen mogen niet worden doodgebeten omdat ze beschermd zijn, maar volgens de beer ging het hier om een prins die grote schade veroorzaakt.

Ook is hij de prins van een heel klein landje. Dat maakt hem een prestigieuze jachttrofee. Royaltyverenigingen zijn woedend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die prins wist van de beer geen kwaad en was beerheerlijk aan het jagen. En toen kwam die beer op het witte paard en het was niet eens beertjesdag.

Reageer
gravatar

ZKH Prins Emanuel von und zu Liechtenstein heeft volledig te goeder trouw een jachtvergunning verkregen teneinde een voor de mensen in Roemenië levensgevaarlijke situatie ten einde te brengen. Daarvoor zijn wij Hem onze diepste dank verschuldigd. Hoe nobel dat de Prins een ereplek heeft toegewezen aan de kop van het monster boven de schouw van zijn haard!

Reageer
gravatar

Hoogedele Prins Bernhard jr., gezien Uw voortdurende onheuse bejegening in de pers, heb ik er begrip voor dat u zich heeft verscholen achter een pseudoniem.

gravatar

“Hi Boy.”? Wij zij allemaal volwassen heren en enkele dames. We willen daarom met “geachte heren en enkele dames” worden aangesproken. Maar door jullie, Gloria en je vriendinnen, willen we liever helemaal niet meer worden aangesproken.

gravatar

Bedankt voor de uitnodiging Gloriaaaa. Ik kom vanavond graag je profile
fucken, nooit eerder gedaan, maar ben altijd in voor iets nieuws.