Beeld: NOS

Voorlopig nog geen versoepelingen: kampioensfeesten ook komende weken met maximaal 12.000 man

Het lijkt er voorlopig nog niet op dat het kabinet nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen aan gaat kondigen. Wie komende weken zijn kampioensfeest wil vieren, zal dan ook gebonden blijven aan een maximale groepsgrootte van 12.000.

“Het is even niet anders”, zegt Jaap van Dissel van het RIVM. “Het is op dit moment niet verantwoord om met meer dan twaalfduizend mensen op een plein te hossen en elkaar te omhelzen. Het is dus echt nog even op de kiezen bijten. Ik verwacht dat we sowieso nog tot eind mei gebonden zijn aan een maximale groepsgrootte van twaalfduizend bij kampioensfeesten en twee bezoekers thuis.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zou ons team (4e klasse), dat al vier wedstrijden gewonnen had voor de ‘crisis’ , ook eventueel 12.000 supporters mogen uitnodigen?

Reageer
gravatar

Ik geloof dit pas als jullie hiervan bewijs laten zien. Aub op een VHS videoband met NUPI sticker. Alvast bedankt. Ook namens de Graafschap fans.

Reageer