PRO SHOTS / Remko Kool / Niels Boersema / Shutterstock

PRO SHOTS / Remko Kool / Niels Boersema / Shutterstock

Ajax haalt opgelucht adem na ontlopen play-offs: ‘We kunnen naar de Toppers’

Met de veiliggestelde vijfde plaats verzekert Ajax zich van Europees voetbal komend seizoen en ontloopt het de play-offs. Vooral dat laatste was een hele opluchting voor de Amsterdammers, want hierdoor kan het geplande uitje naar de Toppers gewoon doorgaan.

Trainer John van ’t Schip geeft aan dat het doel bereikt is, maar blijft kritisch. “Die vijfde plek was de doelstelling voor de tweede seizoenshelft, maar er had meer ingezeten wat mij betreft. Je ziet bijvoorbeeld dat ze bij PSV nu een paar dagen naar Ibiza gaan. Dan is het als club met de status van Ajax toch een bittere pil dat je aan het eind van het seizoen blij moet zijn met een avondje de Toppers. Maar goed, dat is de realiteit.”

De selectie van de Amsterdammers kijkt uit naar het evenement in de Johan Cruijff ArenA. Onder andere Brian Brobbey laat weten er zin in te hebben: “ja, leuk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *