Artie Medvedev / Shutterstock.com

Dankzij deze bh voelt Nina zich gesupport alsof ze net salarisverhoging heeft gekregen

Vandaag zetten we de bh van Nina in het zonnetje. Dankzij haar bustehouder voelt Nina zich namelijk gesteund alsof ze net zonder te vragen salarisverhoging heeft gekregen. Of promotie. Of evenveel betaald krijgt als haar mannelijke collega’s. Zomaar. Gewoon omdat ze bestaat. Zo fijn voelt die bh.

Nina: “Normaal gesproken moet ik altijd vragen om support in het leven. Maar mijn bh geeft het me gewoon. Wat een topper is het toch. Nu ik weet hoe echte support voelt, wil ik niets anders meer. Of nou ja, nog een paar van dit soort gebeugelde kanten knallers zou top zijn.”

Voelt het bij jou ook alsof je bh je alle steun geeft die je nodig hebt in het leven? Zet je bh in het zonnetje! De bh: hét supportsysteem voor vrouwen die verder overal om moeten vragen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *