Beeld: YT / BelastingdienstNL

Belastingdienst kan toeslagenouders wel alvast baan aanbieden

Met de compensatie van de toeslagenouders door de Belastingdienst wil het niet echt vlotten, maar de dienst heeft in de tussentijd een aantrekkelijk alternatief: de ouders mogen bij de afdeling Toeslagen aan de slag om de werkachterstanden weg te werken.

“Het organiseren van de compensatie van de toeslagenslachtoffers is meer werk dan we dachten,” zegt staatssecretaris Alexandra van Huffelen, “dus wat ons betreft is dat een deel van de oplossing. De afdeling Toeslagen zit te schreeuwen om personeel, de gedupeerden hebben geld nodig, één plus één is twee, dus de ouders kunnen mooi een centje verdienen als uitzendkracht bij Toeslagen om de achterstanden weg te werken.”

Volgens Van Huffelen kunnen ouders die zich snel aanmelden morgenochtend al een training volgen en daarna direct aan de slag. “De eerste deadline staat op 1 mei, dus meld je snel aan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze mogen hier wel komen werken, maar als wij op den duur merken dat ze er de kantjes van af lopen, dan vorderen wij het hele salaris terug, met terugwerkende kracht vanaf het moment van indiensttreding.

Reageer
gravatar

Welkom Asiel,
Jij gaat vast nog heel veel betekenen voor Nederland. Heb je misschien nog een boel broertjes, zusjes, oom en tantes (of allebei tegelijk) die we kunnen ophalen. Er zijn nog huizen en geld genoeg.