Notulen illegaal huisfeest Katja openbaar gemaakt

Notulen illegaal huisfeest Katja openbaar gemaakt

De 23-jarige student communicatiewetenschap Katja heeft gisteren op Koningsnacht tegen alle regels in een groot huisfeest georganiseerd. Gelukkig was er een notulist aanwezig.

Aanwezig: Katja, Robert, Simon, Kenny, Irene, Joost, de notulist en 14 personen die Katja nog nooit gezien heeft. Waarschijnlijk vrienden van Simon, maar misschien zijn ze ook gewoon binnen komen zetten. Ze hebben in ieder geval niet zo veel bier mee, maar drinken wel alles op. Eentje heeft een kip meegenomen.

KATJA
Helemaal naar de klote, helemaal naar de klote!

ROBERT
Hey Katja, mag ik zo een nummer opzetten?

SIMON
Het kabinet kan wel roepen dat mensen zich beter aan de maatregelen moeten houden. Maar ze moeten gewoon sneller prikken.

KATJA
Hoeren neuken nooit meer werken!

ROBERT
Ken je Arcade Fire?

SIMON
Er is sprake van een dubbele moraliteit. Sowieso: jonge mensen zijn deze crisis gewoon de dupe. We kennen allemaal wel iemand die op het nieuws heeft gehoord dat er sinds corona meer burn-outs zijn. Het is niet houdbaar op deze manier.

KENNY
Wie gaat er bellen jongens? Weet iedereen wat die wil? En heeft iedereen gepind?

ROBERT
Of anders Parquet Courts? Dat is een toffe gitaarband uit New York. Best dansbaar ook.

SIMON
Kijk naar het Verenigd Koninkrijk. Daar mag wat wij nu doen gewoon alweer. Of niet, dat weet ik niet precies. Maar het zou denk ik wel weer kunnen. Het gaat daar in ieder geval zo veel beter. Vaccineren, vaccineren, vaccineren. Boris Johnson zegt het ook elke dag op tv hè.

KATJA
Jij. Krijgt. die lach niet van mi…

*Katja valt van de tafel, staat op en zingt verder*

KATJA
…al zou je dat willeeeen.

IRENE
Jongens, is het goed als Bas en Vic enzo ook nog langskomen? Die lopen nu zielig met z'n vijven op straat..

KENNY
Hallo even puntje van de aandacht! Heeft nou iedereen al gepind? Dan ga ik bellen…

SIMON
Ik weet niet, ook zo’n Ernst Kuipers. Je merkt in zo’n crisis dat je als volk eigenlijk een sterke man nodig hebt. Je kunt van Victor Orban zeggen wat je wilt, maar het gaat daar nu best goed in Hongarije.

ROBERT
Zal ik anders gewoon even m’n eigen telefoon aansluiten?

JOOST
Ligt er nog bier koud?

KATJA
Countryroad, take mee homeeeee.

SIMON
Als de politie zo binnenvalt, vind ik dat ze niet echt een goed verhaal hebben. Het is politiek falen.

JOOST
Ik kijk wel even op het balkon.

KENNY
Naja laat maar jongens. Ik ga door naar Bart.

KATJA
Kedeng kedeng, kedeng kedeng, oeeee oeeeee!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is nu immers zo dat mensen een hoop haat in zich hebben, en de dingen die ze willen uit de kramp van hun hebzucht zijn niets meer waard zonder die haat. De motivatie of inspiratie om te leven komt uit niets anders dan mij; hierin zijn ze 100 procent parasiet. Van zichzelf hebben ze niets van enige betekenis om voor te bestaan. En de onkunde komt voort uit die haat tegen mij persoonlijk. Daarbij letten ze hoofdzakelijk op de administratie en denken daarmee alles van me te weten, waarbij enkel die administratie steeds groter wordt om me klem te zetten tot ze erin ten onder gaan en ikzelf steeds simpeler word.

Reageer
gravatar

Katja krijgt een fikse boete. Als ze slim is en liegt dat het het huwelijksfeest was van Robert met haar, wordt de boete ongetwijfeld door minister Grapperhaus kwijtgescholden.

p.s. Voor liegen krijgt je tegenwoordig alleen een lichte berisping.

Reageer
gravatar

Ton en Jop zijn zichzelf vergeten te vermelden. Ik weet zeker dat ze bij het huisfeest van Katja waren, want ze hebben de gesprekken genotuleerd.

gravatar

Deze ongein is stikt geheim tot de opheffing van het feestverbod.
Openbaarmaking ervan is funest voor Katja, Robert, Simon, Kenny, Irene, Joost, de notulist en nog 14 onbekend gebleven personen.

Reageer