Beeld: NOS

Kajsa Ollongren mag vanavond notulen toeslagenaffaire openbaar maken

Een leuke opsteker voor demissionair minister Ollongren: zij heeft de eer om vanavond de notulen van de toeslagenaffaire openbaar te maken. Dat heeft premier Rutte bekendgemaakt. 

“Het heeft Kajsa niet meegezeten de laatste weken, dus wij gunnen haar deze primeur”, sprak Rutte empathisch. Ollongren heeft zelf nog niet gereageerd op het nieuws, maar ze zal vanavond nadat ze getest is de stukken openbaar maken op weg naar haar auto.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmm, wij vertrouwen de procedure niet.
– Welke pagina ligt boven?
– Waar laat ze haar hand?
– Houdt ze het wel aan de kant van de fotograaf?
– Kan die wel scherpstellen?
– Welk lettertype gebruiken jullie eigenlijk?

Zouden jullie een PDF-je kunnen sturen, eventueel?

Reageer
gravatar

Ik kijk wel uit. Ik ben niet gewend om parlementariers en persmuskieten het makkelijk te maken. Veel beloven en daarna teleurstelling maakt het parlementaire leven spannend en daarvan geniet ik enorm. Hahahaha.

gravatar

Meneer Van Hiernaast, uw “grap” is wel erg doorzichtig. In het vorige artikel van De Speld bemoeide u zich ook al met onze notulen. Ik verzoek u zich met uw eigen zaken te bemoeien. Dat is voor u al moeilijk genoeg met zo’n familie als de uwe.