Source: Dutchmen Photography / Shutterstock.com

Koning stuurt deepfake naar Koningsdag in Eindhoven

Koning Willem-Alexander stuurt vandaag een deepfake van zichzelf naar de Koningsdag-festiviteiten in Eindhoven. De deepfake zal onder andere deelnemen aan een quiz, in een DAF rijden en een optreden van de rapper Fresku bijwonen.

“Ik heb er ontzettend veel zin in”, legt deepfake Willem-Alexander uit over de Zoom. “Eindhoven is een prachtige stad, met een heel interessante geschiedenis. Ik ben benieuwd naar de mensen en naar het programma dat ze hebben bedacht. Het wordt hoe dan ook een feest.”

Prinses Amalia stuurt geen deepfake. Zij zal gewoon worden gespeeld door Najib Amhali.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onwetendheid is niet meer de passieve en onschuldige afwezigheid van enige kennis als het ware van een kind, het is een actieve haat die altijd iedere bezieling heeft ontkend met een suffe objectiviteit gereduceerd tot plat materialisme. De haat is beperkt in zijn uitstraling, het heeft geen richting of doel want het werkt indirect via de middelen waartoe al even onbeschoft de anderen worden verkort.
De politicus noemt deze soort zelfvernietiging ‘eigenbelang’ vanuit dezelfde bekrompen toekomstvisie van anderhalve centimeter waar ‘ieder en ieder mens telt’. De grootste onwetendheid is daarbij de democratie die de ander altijd in haar zorg (graf) mee wil trekken; dat is de besmetting.
Tussen persoonlijk en algemeen ligt het veld van waarneming, integriteit dan wel hypocrisie: het verraad.

Reageer
gravatar

Mijn verre voorvader Prins Willem van Oranje Nassau heeft er goed aangedaan om Eindhoven te verlossen van het katholicisme.

Nou ja eigenlijk in heel Brabant. Jammer genoeg zijn de meeste koppige Brabanders later teruggekeerd naar het gezag van Rome.

Zoals u misschien weet was Eindhoven destijds het dorpje dat in de leeggeplunderde kolonie Brabant lag, Ik ben er nu nog trots op.

O jee, nou denk ik eraan dat Maxi geloof ik ook katholiek is geweest. Dat komt door haar vrome katholieke papa.
Maar ze is gelukkig geen Brabantse van oorsprong.

Reageer
gravatar

Alex is helemaal geen rechtstreekse afstammeling van de onberekenbare Willem de Zwijger.
Maar dan nog eis ik dat hij excuus aanbiedt voor wat de monarchieën hun onderdanen en de toenmalige inwoners van hun koloniën hebben aangedaan, wellicht in samenwerking met alle nog levende Europese koningen

gravatar

Fake (|< feek) is niet gepast in een Nederlandse tekst. Namaak (fake, red.) is het juiste woord.

Het gebruik van het Engelse woord fake is het gevolg van de vernielende invloed (impact, red.) die oud-president Trump op onze taal heeft.