Shutterstock.com / Studio Speld

Weggooien is zonde! 3 recepten met overgebleven coronavaccins

Ben jij een huisarts die elke dag coronavaccins overhoudt omdat slecht geïnformeerde bejaarden niet met AstraZeneca geprikt willen worden? Wanhoop niet! Met deze drie heerlijke recepten maak je moeiteloos je voorraad op.
AstraZeneca Bolognese
Vraag aan een Italiaan hoe je een bolognesesaus maakt. Ga met hem in discussie en zeg dat ontbijtspek en pancetta gewoon hetzelfde zijn. Maak de saus en bel de Italiaan op om te vertellen dat hij er geen verstand van heeft. Serveer de saus met verse pasta en een ampul astrazeneca. Mangiare!

Poussin á la AstraZeneca

Koop bij de poelier een kippetje van de grill. Eet het kippetje op, en mompel goedkeurend: “tsjongejongejonge, wat lekker”. Veeg je mondhoeken af met een servet en spuit een dosis Astrazeneca in de arm van een patiënt die dat graag wil hebben. Voila!

AstraZeneca wereldgerechten
Koop een Knorr Wereldgerecht. Wij adviseren Zuid-Afrikaanse Bobotie omdat het zo grappig klinkt. Bobotie, haha. Streep op de verpakking “Knorr” door en schrijf in plaats daarvan: “Astrazeneca”. Gefeliciteerd, het is nu een AstraZeneca Wereldgerecht. Oh, en vergeet jezelf niet te injecteren!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik drie recepten overhoud dan heb ik de andere recepten uit het kookboek gescheurd. Jan, het lachenbordje is omhoog.