shutterstock.com/fizkes

Mira is wereldkampioen beha-uitdoen zonder haar kleren uit te trekken

Een recordtijd van 3.12 seconden

Nederland is een nieuwe wereldkampioen rijker. Mira uit Zeist wist in 3.12 seconden haar bh uit te trekken zonder haar kleren uit te doen. Een enorme prestatie.

Het kampioenschap bh-uittrekken vond vanwege corona dit jaar plaats op Zoom. Voor Mira geen enkel probleem, het is namelijk de plek waar het allemaal ooit begon: “Ik zat een keer op m’n laptop een serie te kijken en ik was super moe, dus had geen zin om helemaal naar de slaapkamer te lopen om dat ding uit te doen. Toen ging ik een beetje wrikken onder mijn kleren en had ik ineens in no time m’n bh in mijn hand. Mijn vriend zag dat en zei: huh, hoe doe je dat? Toen dacht ik: blijkbaar heb ik hier talent voor.’’

Tijdens de wedstrijd moest Mira het opnemen tegen een aantal Finse en Russische collega’s. “Die Finse maakte ik me geen zorgen om, die hebben meestal super ingewikkelde bandjes. Maar in de finale zat ik tegenover de Rus die vorig jaar had gewonnen. Gelukkig bleek haar verwarming het niet te doen, waardoor ze enorme bonthanschoenen droeg en haar haakjes totaal niet open kreeg. Dus toen heb ik toch gewonnen. Super chill.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *