Lopolo / shutterstock.com

Martha (67) weigert AstraZeneca-vaccin omdat ze niet naar huisarts durft te fietsen

'Risico op een dodelijke aanrijding veel te groot'

Martha Elschot uit Naarden is een van de 60-plussers die het vaccin van AstraZeneca weigeren. De 67-jarige grootmoeder van drie kleinkinderen vindt het een veel te groot risico om naar de huisarts te fietsen.

“Ben je gek?” vraagt Martha. “Ik ben doodsbang dat ik word aangereden. Dat kan fataal zijn, zeker op mijn leeftijd. Dan blijf ik liever vatbaar voor covid-19. Dat heb ik zelf beter in de hand door afstand te houden, drukte te vermijden en mijn handen te wassen.” Ook van Pfizer, Moderna en Janssen moet Martha niets weten. “Alleen als ze het komen brengen. Dan zou ik dat Chinese spul ook gerust nemen. Maar over mijn lijk dat ik deelneem aan het verkeer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vraag me af waarom er niet meer gereageerd wordt op de nieuwe bijwerking;Capillair leksyndroom..moet dat onder de pet blijven????

Reageer