YouTube.com/Yvette Bolten

Mark Rutte brengt boek uit: “Nice boys don’t get the Toren office”

Geïnspireerd door zijn favoriete zelfhulpboek “Nice girls don’t get the corner office” brengt Mark Rutte nu een eigen boek uit. In het boek “Nice boys don’t get the Toren office” legt hij de mechanismen van zijn succes bloot.

Rutte baseert zijn nieuwe werk op de grootste lessen die hij trok uit het zelfhulpboek: “Vraag je je collega’s altijd om raad voordat je een beslissing neemt? Verontschuldig je jezelf altijd? Dan is de kans groot dat er regelmatig een promotie aan je neus voorbijgaat!” leest hij van de kaft van zijn exemplaar. “Ja, daar kunnen niet alleen maar vrouwen van leren, hoor!”

De tijd dat hij nog overlegde met zijn collega’s en zich verontschuldigde voor zijn fouten, ligt nu dan ook ver achter hem. Rutte: “Sterker nog, ik kan het me niet eens meer herinneren!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *