shutterstock.com/David Carillet

Maan probeert al jaren de onregelmatige menstruatie van Femke bij te houden

De menstruatiecyclus van Femke bezorgt de Maan overuren. De ene maand duurt die 25 dagen, dan is ze weer twee maanden niet ongesteld. “Sorry hoor, maar ik heb meer te doen dan synchroon lopen met de menstruatie van Femke,” zegt de Maan.

“Mensen uit hun slaap houden, toezien op maanrituelen in yogascholen, en dacht je dat eb en vloed gewoon zomaar als een hobby ontstaan?! Ik zou met alle liefde mijn standen synchroon laten lopen met iedereens menstruatiecyclus,” zei het hemellichaam in een voortgangsgesprek met het Universum. “Het hoort ook bij mijn functieomschrijving. Ik weet het. Maar er zijn grenzen!”

Zolang Femkes menstruatie nog dermate onregelmatig blijft, trekt de Maan zich terug uit de overeenkomst. “Mocht ze weer regelmatig gaan menstrueren, wil ik mijn keuze heroverwegen. Ik ben ook de gekste niet.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook Anna Lillioja is nog voor Rudolf Julius (6 april, red.) bevangen door spiritualiteit. Maar dat is niet zo gek gezien hun geslacht (gender, red.).
Zijn er nog meer redactieleden – buiten de voetbalverslaafden natuurlijk – die zich met levitatie (zweven, red.) bezighouden?

Reageer