shutterstock.com/Photohunter

Deze hysterisch doorgefokte honden hebben meer volgers dan jij!

Je maakt eerst foto’s van je eten voordat je het aanraakt en bent in een ballenbak voor volwassenen gaan zitten voor een perfect plaatje. Toch blijven de volgers maar uit. Geen nood! Deze vierpoters zijn ware instagramhits en geven je die million-follower tips! 

Dougiethedoggy – Hijs jezelf in een gek pakkie!

Deze doorgefokte pugs hebben chronisch hoofdpijn en kunnen amper ademhalen, maar wat zien ze er schattig uit verkleed als kerstboom en sneeuwpop! Samen met baasje Katy stappen ze tweewekelijks in een verwarrende, doch ‘very cute’ identiteitscrisis. Dus denk outside the box, ga naar AliExpress en bestel bijvoorbeeld dat zonnebloemkostuum! 

Purdyburdy – Go doggystyle!

Deze hypergefrustreerde Chihuahua’s doen graag mensendingen. En dat werkt als een tierelier. Draai daarom de boel eens om en go doggystyle! Ga een stukje rennen met je tong uit je mond, breng een stok terug naar een vreemde en je zult zien: volgers zullen binnen no time de weg naar jouw kanaal vinden. Vergeet niet een stukje runderhart voor jezelf te pakken als beloning! 

Headawg – Wees lelijk!

Niks zo schattig als een schele hond met een overbeet! Omdat de ouders van Headawg nicht en neef zijn, krijgt hij zijn kaken niet meer op elkaar en heeft hij permanent een blik van pulserende paniek. Die klassieke incest-look legt hem echter geen windeieren! Headawg heeft maar liefst twee miljoen volgers! Dus verruil die Prodent-smile eens voor een blik vol hyperventilerende angst en voor je het weet regent het volgers.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *