Shutterstock.com / Studio Speld

Zeeland ontkent dat het zich heeft laten verbouwen

Zeeland ontkent dat het zich heeft laten verbouwen. Op recent genomen satellietbeelden lijkt de provincie er nochtans wat strakker uit te zien dan voorheen, maar dat is volgens Zeeland gezichtsbedrog. “Jullie hebben mij een tijd niet gezien. Ik ben mooi oud geworden.”

Op Twitter geloven veel mensen niks van de uitleg van Zeeland. Veel Twitteraars delen beelden waarbij ze de ‘oude’ provincie naast de nieuwe zetten. “Het nieuwe Zeeland is helemaal opgespoten”, schampert iemand. Een ander iemand geeft de provincie de bijnaam Marijke Zeeland.

Buurprovincie Brabant reageert ook geschokt. “Ik wilde mezelf opnieuw voorstellen, maar toen bleek het gewoon Zeeland te zijn. Ik wist even niet waar ik moest kijken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *