Beeld: NOS / Action

Wereld zet alles op alles om lege schappen Action te voorkomen

‘Vandaag cruciale dag’

Iedereen kijkt met spanning vandaag naar de operatie om het containerschip de Ever Given in het Suezkanaal los te krijgen. Met experts van over de hele wereld wordt met man en macht gewerkt om te voorkomen dat er dadelijk lege schappen in de Action zullen ontstaan.

“Vandaag is een cruciale dag”, zegt de lokale autoriteit bij het Suezkanaal. “Als het niet lukt om de voorkant los te krijgen zitten mensen over een paar weken zonder alarmklok met draadloze oplader, decoratieve houtschijfjes en 3D acrylliners. We zetten daarom alles op alles. Geen oplossing is te duur. We willen mensen niet dwingen om naar de Blokker te gaan.”

De 64-jarige Rita uit Schijndel heeft zich vandaag ziekgemeld om het nieuws op de voet te kunnen volgen. “Al Jazeera staat hier de hele dag aan met de meest recente ontwikkelingen. Zitten we straks echt zonder zelfklevend lint of Decotime glittertorens? Ik kan me er niets bij voorstellen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit gaat over himan traficing en niet over de action! Er worden dus mensen vervoerd in die containers vandaar deze actie.

De duivel verstopt zich al niet eens meer, en mensen zien hem nog niet!

Reageer