siam.pukkato / Shutterstock

Action kondigt vaccin aan dat maar 3% effectief is, maar wel heel goedkoop

Na Pfizer en Moderna komt nu ook de Action met een coronavaccin. Volgens onderzoekers is het vaccin slechts 3 procent effectief, maar zo zeggen ze: het is wel spotgoedkoop. Nederland heeft massaal ingekocht.

“Als het niets doet, kopen we toch gewoon nieuwe?” zegt Mark Rutte terwijl hij met twee tassen vol vaccins de Action uitloopt. “Moet je kijken hoe goedkoop. Bij de Blokker betaal je hier zo het dubbele voor.”

Rutte heeft ook meteen een zak mini-snickers en een klitteband dartboard voor in het Torentje meegenomen. “Lagen bij de kassa.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ken iemand die een vriend van hem jarenlang aanhield, met het doelbewuste plan om als die hem helemaal in vertrouwen had genomen een trap na te kunnen geven. Want als het geen vriend was zou die zich niet gekwetst voelen. Dit soort dingen komt vaak voor, vaak gericht op uiterlijkheden, ook onbewust want het geheugen gaat niet, dat is het enige aspect van de ethiek erin. Nu kun je hierom kunnen lachen, maar dit zijn de methoden van de duistere krachten die uw vertrouwen winnen. Een nog lager variant van deze politiek is als ze (vrouwelijk) intuïtief een lading vuil op het laagste niveau in je injecteren alsof het een compliment was met een even sympathieke en vertrouwelijke boodschap erbij dat ze je ‘nog meer kunnen zeggen’ waarmee je zal ‘kruipen’ zoals me overkwam bij Wilma. De suspense van het onder-kruipsel, of de middenstander met sociale opvattingen in voortdurende samenzwering. Door dit soort zaken ben je steeds gedwongen je mening over de mensen in het algemeen naar beneden bij te stellen.

Reageer
gravatar

28-11-2020 mega demo voor de vrijheid! Utrecht : park Lepelenburg vanaf 14.00 uur (maar check voor de zekerheid de tijden voor je vertrekt)

Reageer
gravatar

Onze overheid/ Europa:
– maak ze ziek en zwak: mondkapjes, vaccinatie
– verdeel en Heers: verdeeldheid opgevoerd door de overheid en media. De boeren, BLM, 5G, zogenaamd duurzame energie, vrijheid om zelf te beslissen of je een prik wil. Al deze groepen demonstreren apart van elkaar. Is makkelijker voor de media en dan komen ze niet allemaal tegelijk, want dat zouden instanties niet zo fijn vinden.
Volgens mij zijn wij 1 volk, een volk met wensen, een volk met dromen, een volk dat binnen de eigen familie niks te kort wil komen en een volk die ook het beste wenst voor zijn buren.
Het oude “buigen of breken” had mijns inziens “buigen of opstaan” mogen worden. Tijd om iets te doen, niet alleen voor jezelf, ook voor de ander. De goede bedoelingen van de overheid hoeven we het helaas niet te verwachten.

Reageer
gravatar

Integratie.
Het donorregister lag ook al in de bus. Je mag overleggen wat je wel of niet wil houden.
Zoals ik vorig jaar schreef hier, gaan we terug (of nu: zijn we teruggegaan) naar de tijd van de polio-epidemie uit politieke polarisatie. Als je links of rechts in een straatje inloopt zijn er geen zijstraten, dus je kan berekenen wat eruit voorkomt. Alle dienstverlening is gecommercialiseerd. Overigens zijn vaccins wel degelijk gevaarlijk, net als mondkapjes die het risico op corona en andere ziekten aanmerkelijk kunnen vergroten, ook al door de inademing van CO2 die 1000 maal wordt vergroot.
Paywall en vrijheid van meningsuiting, de mondkapjes zijn er alleen maar om je mond te houden.
Ik zag al iemand met een mondkapje met de Surinaamse vlag erop, hij zag zich als vrijheidsstrijder.
Zo zie je wat vrijheid heden ten dage inhoudt.

Reageer
gravatar

Met een poetsdoekje worden de handels van de verplichte winkelwagentjes schoongemaakt.
In Zierikzee willen ze nu ook de grootste Albert Heijn van Nederland in plan West bij Lidl. De supermarkt en de middelbare school. Er zijn al 2 van die supermarkten op Schouwen-Duiveland met vreemde namen. Aldi en Jumbo, tegen elkaar. Een andere aspiratie kennen ze niet. In het centrum van de stad blijft zo niets over. Zo halen ze iedere dienstverlening weg (die in een jungle van aanbiedingen online en elders is gecommercialiseerd), banken en geldautomaten zijn ook al 1 voor 1 weg. Zieriknieuws is trouwens weggehaald van Facebook vanwege de zwartepietendiscussie. ‘Inmenging in de Amerikaanse verkiezingen.’
Vorig jaar werd de verbouwing van Albert Heijn in Bruinisse waar ze nu met gele hesjes staan, met een nieuwe Etos en Gall&Gall (Market Plaza), door bijkerk in verband gebracht met de aankomende corona malaise die begon met de heropening.

gravatar

Olé olé, oké oké/
Het gaat om het hier en nu/
Bru nu, Bru nu/
Una paloma blanca, una paloma blanca/
Ik heb een band/
Met Schouwen-Duiveland/
Ons ei-land, ons ei-land/

gravatar

Het is geen wonder dat de media enthousiast zijn over het thuiswerken, want dat doen hun journalisten altijd al. Verder dan de huiskamer komen ze niet.
Betrouwbaar nieuws.

gravatar

Even kijken, die ander was 95% werkzaam.
Als we nou 95/3 = 31,67 doses kopen, is dat dan nog steeds goedkoper?
Elke euro is mooi meegenomen!

Moet dat dan ook in 2 keer geinjekteerd worden?
En moet ik dan 62 spuiten kopen of hebben ze ook HELE grote bij de de Eksjun?

Reageer
gravatar

Na Kerstmis, als Gods Zoon, Jezus, weer terug is in Nazareth, zal Hij ons van SARS-CoV-2 verlossen. (Verlosser is niet voor niks zijn bijnaam!) Mits we met z’n allen veel smeekbrieven sturen, ongelovigen inbegrepen. Gewoon in jullie eigen taal. Hij beheerst alle talen in heel het universum.