Shutterstock.com /  Enea Gega

25.000 vluchtelingen hebben zich aangemeld om van Rhodos af te kunnen

Al meer dan vijfentwintigduizend vluchtelingen hebben aangegeven dat ze er wel oren naar hebben om van Rhodos af te komen. Velen zeggen het te zien als een ‘unieke kans’. Helaas kunnen zij waarschijnlijk niet allemaal van het eiland gebracht worden naar een veilig onderkomen, maar is dit alleen weggelegd voor de lucky few.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Tante Corrie, u bent als eenzame vrouw zonder kinderen toch vaak een soort broedkip die alleen aan kuikentjes kan denken en het liefst uit Engeland. Het gaat hierover ook over ongeveer 8900 volwassen vluchtelingen op een Grieks Eilandje.

gravatar

Welkom Muhammar! Is het goed als we zonnepanelen op het dak leggen? Dan kun je je nieuwe iPhone milieuvriendelijk opladen.