shutterstock.com/fizkes

SGP-kiezer Leonie wilde stemmen op een vrouw maar ja

Vol goede moed ging Leonie vanochtend naar het stembureau om op haar favoriete partij te stemmen: de SGP. Dit keer met het plan om op een vrouw te stemmen, maar ja. 

Na alle berichtgevingen in de krant was Leonie ervan overtuigd dat het belangrijk was om op een vrouw te stemmen, zodat er meer diversiteit in de kamer komt. “Maar ja. Toen ik in het stemhokje de lijst met namen zag, kon ik nog zulke goede voornemens hebben, maar ja.” 

Nadat ze het rode potlood kapot had gebeten is Leonie er toch uitgekomen: “‘Op de valreep zag ik ‘Chris Stoffer’ staan, toen heb ik daar maar op gestemd. Wie weet is dat een vrouw. Of niet, maar ja, het is in ieder geval een genderneutrale naam. Dan zijn er nog dingen mogelijk.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *