Lopolo / Shutterstock.com

Hond (3) twijfelt of hij leuk genoeg is voor social media van baasje

De technologische vooruitgang stelt de moderne hond voor nieuwe problemen. Hond Kenny is de laatste tijd bijvoorbeeld erg onzeker over de vraag of hij wel leuk genoeg is voor de sociale media van zijn baasje.

“Als puppy mocht ik iedere dag nog in de Instagram stories”, piekert de 3-jarige labrador in zijn mand. “Nu heeft Remco al elf dagen geen foto van mij geplaatst. Elf dagen. Ik zag er ook niet goed uit op die laatste foto. Ik ben zwaarder geworden. Vindt Remco mij dik?”

Het Instagramaccount van zijn baasje heeft de labrador erg onzeker gemaakt over zijn lichaam. “Ik ben ook maar een labrador. Was ik maar een labradoodle of een windhond met een leuke bodywarmer aan, misschien zou Remco dan nog wel foto’s van mij maken. Niemand wil zijn zoals ik. Ik ben een lelijke, lelijke hond.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *