fizkes / Shutterstock.com

Lief! Josje’s vriend kwam direct met allerlei oplossingen toen ze vertelde dat haar oma was overleden

Toen Josje (28) uit Zwolle haar vriend Brent vertelde dat haar oma was overleden, wist hij haar gelijk te troosten met allerlei lieve oplossingen. “Sommige mensen denken in problemen, maar niet mijn Brent. Zijn ongevraagde advies maakte het rouwproces zoveel makkelijker.”

Brent zijn grootste tip was dat Josje niet zo negatief moest denken. “Hij zei dat mijn oma zich misschien wel ergens verstopt heeft of dat het ziekenhuis zich vergist zou hebben met een andere oma. Volgens mijn Brent gebeurt dat wel vaker. Ik wist niet eens dat dat mogelijk was. Zo zie je maar weer,” vertelt Josje hoopvol.

“Zijn volgende ingeving was zijn oma aan mij te doneren. Zo schattig. Daarna stelde hij voor mijn oma te laten klonen.” Josje slaakt een zwijmelende zucht: “Hij is ook zo creatief. Vervolgens opperde hij een tijdmachine te bouwen. Oh ja, daarna had hij het ook nog over een Oujia board scoren op Marktplaats. Maar geen idee wat dat is.”

Hoewel Josje niet iedere oplossing van Brent even plausibel vindt, is ze blij met haar vriends onvoorwaardelijke support. “Het blijft natuurlijk een verschrikkelijk moeilijke periode, dan is het natuurlijk fijn als iemand zegt dat mensen nou eenmaal doodgaan en dat ik gewoon een goudvis moet kopen die ik oma kan noemen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *