shutterstock.com

Influencer Kimmy luisterde op Clubhouse live mee met een bevruchting

De nieuwe audiogedreven social media app Clubhouse wint aan populariteit. Meeluistereen met een live bevalling of het nepaccount van Mark Rutte? Dat is volgens kenners precies waar mensen op dit moment behoefte aan hebben: toevallige en laagdrempelige ontmoetingen met onbekenden.

Influencer Kimmy was een van de eersten die de app uitprobeerden. Zij luisterde op Clubhouse live mee met een bevruchting. “Ik hoorde veel gekreun en dacht; waar ben ik nu weer in beland. Is dit een bevalling ofzo? Maar het bleek een live bevruchting te zijn. Echt bijzonder deze app. Het is net alsof ik weer een avondje in de kroeg zit; je weet gewoon niet waar je binnen valt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *