Studio Speld / Rijksoverheid

Website Rijksoverheid: ‘Spreek op Valentijnsdag niet met al je maîtresses af’

De Rijksoverheid heeft op zijn website een handleiding geplaatst over hoe je je kunt vermaken op Valentijnsdag en je toch aan de coronamaatregelen kunt houden. De overheid roept hierin bijvoorbeeld op om niet met al je maîtresses op één dag af te spreken. Hier de volledige lijst:

– Spreek alleen af met je eigen partner. Of met een van je maîtresses. Maar beperk je bezoek tot één persoon. We begrijpen dat dit saai is en u zich stierlijk verveelt, maar een romantisch triootje zit er dit jaar helaas niet in.

– Schreeuw niet te hard bij het klaarkomen, gebruik bijvoorbeeld een ratel of iets anders wat veel geluid maakt.

– Gooi niet met spermaballen naar mensen buiten het eigen gezin. Als je een zaadgevecht wil houden, doe het dan met iemand binnen het huishouden. Hou het veilig en leuk!

– Ga je samen porno kijken? Stel een tribune op met genoeg ruimte om anderhalve meter afstand te houden. Gebruik voor ieder persoon een eigen bak nootjes.

– Probeer in plaats van seks iets anders leuks te doen. Roep van afstand naar je vriendin “Hij zit erin!” Dan kan zij roepen: “Tsjonge, ik voel hem!” Daarna gaat iedereen naar huis, en hebben er geen besmettingen kunnen plaatsvinden.

– Tussen 20:30 en 21:00 uur mag iedereen op verzoek van D66 ongelimiteerd seks hebben. Enige voorwaarde is dat je tijdens de climax “Bedankt, Rob Jetten” fluistert in het oor van je partner. Is Rob Jetten je maîtresse? Bedank dan Sigrid Kaag.

– Na 21:00 uur moet bezoek buiten je huishouden de deur uit zijn. Bedenk: ochtendseks is de beste seks!

– Gooi je gebruikte condooms niet het raam uit, dit kan verspreiding van het coronavirus in de hand werken.

– Het ijs is dik genoeg voor een scheve schaats, veel plezier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmm.., je moet toch wel een “a twisted mind” hebben om zo’n artikel te schrijven.

Het lijkt mij een goed idee dat de schrijvers Jaap van de Venis en Stephan ter Borg een cursus ‘Omgaan met vrouwen’ gaan volgen.

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.

Reageer
gravatar

Frederik, een willekeurig imam en elke streng-gereformeerde dominee zijn ook goede keuzen voor de opleiding “Hoe om te gaan met wijven) namens hun god.”