shutterstock.com/Monkey Business Images

Nieuwe talkshow-beelden van komende week gelekt: sneeuw, corona, sneeuw, maar ook corona

Heb jij alle talkshows gebinged en kan je niet wachten tot de volgende aflevering? Goed nieuws: wij hebben alle uitzendingen van komende week alvast voor je bekeken! Want ook wij waren reuzebenieuwd hoe het karakter Ab Osterhaus zich zou ontwikkelen en wie Jort Kelder nu weer boos zou maken. Maar vooral: blijft corona dominerend in de uitzendingen? SPOILERALERT! Het antwoord is ja, al is er deze week ook heel veel aandacht voor sneeuw en ijs.

Nieuwe gezichten zie je deze week niet, maar wel dezelfde gezichten in een nieuw jasje! Zo verandert corona-expert Ab Osterhaus in weerkundige: “Ik weet alles van sneeuw, ik zag net nog wat buiten liggen. En ik weet dat het koud is.”Eerlijk is eerlijk, soms vroegen wij ons af: is er in de uitzendingen niet een beetje te veel aandacht voor sneeuw en ijs? Al die mensen aan tafel die maar zeggen dat het koud en glad is. Maar gelukkig zitten er voor de verdieping experts aan tafel die van alles weten over de Elfstedentocht. Zij zeggen dat het buiten zo koud is dat er wel een Elfstedentocht had kunnen zijn, maar dat die er door corona niet komt. 

Minpunt: een van onze redactieleden keek per ongeluk een uitzending van een paar maanden geleden en bleek toch helemaal mee te kunnen praten over corona. ‘’Het kwam toen ook neer op: afstand houden, geen griepje, ziekenhuizen dreigen vol te raken.’’ Maar goed, dat nieuws komt natuurlijk anders aan als het uit de mond komt van de populaire hoofdrolspeler Ab Osterhaus. We vinden het niet zo erg dat de redactie van Op1 er alles aan doet om deze eyecandy aan tafel te hebben.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *