Shutterstock.com / Studio Speld

Jack van Gelder krijgt nieuwe rol in Marble Mania: hij wordt knikker

Het razendpopulaire Marble Mania zal het voortaan moeten doen zonder het bevlogen commentaar van Jack van Gelder. De presentator heeft namelijk een nieuwe rol gekregen binnen het programma: hij wordt knikker.

“Er zijn in de vorige aflevering een paar knikkers gesneuveld”, zegt een woordvoerder van productiehuis Talpa. “Toen hebben we met elkaar gekeken: hoe kunnen we dit euvel verhelpen. Uiteindelijk richtten alle blikken zich op Jack van Gelder. Maar natuurlijk! Dat we er niet eerder op waren gekomen.”

Van Gelder zelf is maar wat blij met z’n nieuwe rol. “Ik sta al tientallen jaren aan de zijlijn te schreeuwen. Nu mag ik eindelijk een keer deel uitmaken van het spel zelf. Het is een droom die uitkomt. Een minstens zo mooie ervaring als die keer dat Wesley Sneijder bij me op schoot kwam zitten.”

Talpa heeft ook al een nieuwe presentator aangesteld: Martien Meiland.Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit programma is niet interessant genoeg om af te blazen. Hopelijk kan ik dit jaar eindelijk de elfstedentocht afblazen. Ik heb een hekel aan Friezen.

Reageer
gravatar

Wat is in hemeltjesnaam Marble Mania (marmeren waanzin, DLDT) en wie zijn Jack van Gelder, Wesley Sneijder en Martien Meiland. Zeker weer het narcistische omroep-samenraapsel (nos).

P.S. Ik besteed mijn tijd beter dan domweg televisiekijken met het breien van sokjes voor mijn vele achterkleinkinderen. En truien voor opa, Corrie en Jan.

Reageer