Drazen Zigic / Shutterstock

Eva gaat toch nog even chips halen om aan 10.000 stappen te komen

Met 8.846 stappen heeft Eva nog net niet haar doel van 10.000 stappen gehaald vandaag. Ze ligt lekker op de bank, onder een dekentje, met haar favoriete serie. Toch blijft die onvoltooide ring haar vanaf het scherm van haar telefoon dreigend aanstaren. 

“Verdomme”, bromt Eva. Nu ze erover nadenkt heeft ze ook best wel zin in een zak Pombär en een cakerol. De goesting zou an sich niet voldoende zijn om haar écht van de bank te trekken, maar ja, die 10.000 stappen moeten nog vol. 

Een kwartier later struint Eva voldaan smakkend terug naar huis, haar cakerol als een met aardbeiengelei gevulde burrito in haar knuistje. Ze heeft nog een half uur tot de avondklok, het is best lekker buiten, moet ze niet nog een extra blokje om? 

Na een plakkerige veeg over haar scherm ziet ze het resultaat van haar snackrun: 10.006 stappen. Ben je gek.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *