Roland Magnusson / Shutterstock.com

Woede over gedrag farmaceut eerste teken dat dingen weer normaal worden

Het fijne, normale leven van vóór corona lijkt misschien wel verder weg dan ooit. Het virus muteert, de maatregelen worden alleen maar strenger en onze steden staan in brand. Toch is er een eerste lichtpuntje, een eerste teken dat de dingen langzaam maar zeker weer normaal worden: er is grote woede over het gedrag van een farmaceut.

Herinnert u zich de term ‘Big Pharma’ nog? De tijd dat ‘Pfizer’ geen hoopgevend woord was? Het komt terug. Het vuur in de ogen van eurocommissaris Stella Kyriakides toen ze AstraZeneca ter verantwoording riep vanwege de verdenking van gesjoemel met vaccins, is het vuur van het licht aan het einde van de tunnel. Houd vol!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gezichtsmaskers werden voorheen enkel gedragen door onderwereld figuren bij een overval. Dat sommige politici ze uit ijdelheid dragen als kenmerk, PR, toont aan.wie ze zijn.

Reageer
gravatar

Ze doen het juist om anoniem te blijven. Hun respect gaat niet veel verder dan een stropdas enzovoort.

gravatar

Gelukkig maar voor ons dat het vaccin uit Henegouwen, België stiekem naar Engeland is geëxporteerd, want ontdekt is al dat AstraZeneca en andere vaccins minder effectief zijn dan de eigen afweer.

Reageer