Op1 / YouTube.com

Halsema: ‘Politie gaat zondag ‘een appeltaart bakken’ op Museumplein’

Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam heeft aangekondigd dat de politie aankomende zondag ‘een appeltaart gaat bakken’ op het Museumplein. Dit als reactie op het feit dat er naar alle waarschijnlijkheid weer mensen van plan zijn om daar opnieuw ‘een kopje koffie’ te gaan drinken.

“Bij een kopje koffie is er natuurlijk niets lekkerders dan een vers stuk zelfgebakken appeltaart. Die twee kunnen eigenlijk niet zonder elkaar”, vertelt Halsema. “Wij als gemeente zullen er daarom met de driehoek voor zorgen dat er voor alle ‘koffiedrinkers’ een ‘vers stuk appeltaart’ ter plekke gemaakt zal worden.”

Halsema laat weten niet met half werk aan te komen na afgelopen zondag. “Misschien dat we zelfs wel ‘verse slagroom’ meenemen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *