Telesport / Shutterstock.com

Frank Lampard ontslagen: Hiddink nieuwe trainer Chelsea vanuit Curaçao via Zoom

Na het ontslag van Frank Lampard heeft Chelsea snel een opvolger weten te strikken. De Londenaren stellen per direct Guus Hiddink aan, die de club als interim-trainer zal leiden via Zoom. “Omdat ik op dit moment ook werkzaam ben als bondscoach van Curaçao ben ik niet in staat om fysiek aanwezig te zijn in Engeland. Bovendien zit ik in een risicogroep”, verklaart Hiddink vanuit zijn huis in Curaçao voordat hij aan een cocktail nipt.

Veel supporters zijn blij met de terugkeer van Hiddink, die al drie keer eerder bij Chelsea werkte, maar vanuit Nederland klinkt er ook kritiek op de trainer. “Persoonlijk vind ik het een aanfluiting dat hij wéér bij Chelsea aan de slag gaat. Je moet ook weten wanneer je moet stoppen”, laat Huub Stevens telefonisch weten. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *