YouTube / Chelsea Football Club / Studio Speld

YouTube / Chelsea Football Club / Studio Speld

Nieuwe Chelsea-spelers dragen op eerste trainingen een prijskaartje om elkaar te leren kennen

Het is een drukte van jewelste op de training bij Chelsea deze week. Voor veel spelers zijn het de eerste trainingen bij de club en om het voor iedereen makkelijker te maken om te onthouden wie wie is, dragen alle nieuwe spelers een prijskaartje.

“Het oogt misschien wat kinderachtig, die stickertjes die ze op hun borst moeten plakken, maar we doen dit vooral uit praktische overwegingen”, zegt trainer Graham Potter. “We willen als team opereren en dan is het belangrijk dat spelers in ieder geval weten hoeveel we voor hun collega’s hebben betaald.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *