NOS.nl

Urker variant van debiliteit ernstig besmettelijk

Variant al over hele land verspreid

De Urker variant van debiliteit is ernstig besmettelijk. Dat concluderen virologen nadat vannacht in zeker tien gemeenten mensen zich als een inwoner van Urk hebben gedragen. 

“We hebben de Urker variant van debiliteit al waargenomen in steden als Amsterdam, Eindhoven, Enschede en Roermond”, zegt viroloog Marion Koopmans. De snelle verspreiding baart haar zorgen. “Als dit zo doorgaat is binnen twee weken iedereen in Nederland besmet.” 

Bert Slagter van het Red Team slaakt een diepe zucht. “Na de gebeurtenissen in Urk zeiden we al meteen: kom met een inreisverbod. Er werd niet naar ons geluisterd. Nu is het te laat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Van D66 was een vrouw in Rome geweest met haar man, hij was een beeldhouwer van kleine beelden. Ze beklaagde zich over de grootte van de standbeelden daar van pausen enz., hun grootwaan. Maar de supermarkt adverteert voor nieuwe medewerkers, er staat 5 keer levensgroot altijd zo’n hottentot tussen. Het is verplicht.

Reageer
gravatar

Ik kan hier als normaal mens alleen met afschuw naar kijken. Puur crimineel geweld. Dit optreden van Navalny aanhangers heeft niets met strijden voor vrijheid te maken. Ik heb groot respect voor burgemeesters en politie mensen die hier keihard tegen optreden. Dat wordt een dikke fooi onder de tafel.

Reageer
gravatar

Laat gewoon een of andere Turk aan het woord die zegt dat hij zich schaamt om Urker te zijn. Zo leer je het volk, neveneffect is wel dat je dan nog een miljoen Turken moet importeren om je gelijk te bewijzen. Dat is democratie.

Reageer
gravatar

Ik hoorde tot nog toe enkel van gevallen om me heen die corona hadden van het ziekenhuis na een check-up. De medische stand veroorzaakt gratis de ziekte die ze tegen betaling mag oplossen. (Van genezing is geen sprake.)
Met de ziekte is het gesteld als met de misdaad, degene die het veroorzaakt mag het oplossen.

gravatar

Dit soort praatjes hoor ik al langer, al jaren leg ik dit soort dingen uit. Corona is een neveneffect van dezelfde ziekte.

gravatar

Ja, fascisme. Een Kristallnacht, zeg maar.

Tegenwoordig bestaat het uniform uit bontkraagjes, kappusjonnies en petjes. Is dat vooruitgang?

Maar Mieke heeft gelijk.

gravatar

Een VOG is niet nodig. Dat er een Urker variant van debiliteit door Nederland gaat geloof ik niet.

Het is de cultuur van Urkije dat bepaald dat christelijke cokesnuivende jongeren toeterend en met vuurwerkbommen door het dorp rijden om de boel in de fik steken.

Zo is het nu eenmaal. Het staat in hun bijbel.

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.