shutterstock.com/SewCream

Bodypositivity: voor deze organen hoef je je niet te schamen

Denk je wel eens: waarom heb ik zulke kleine nieren? Of: zij heeft een veel grotere maag dan ik? Niet doen! Je bent prachtig zoals je bent. Iedere galblaas, lever of eilandje van Langerhans heeft zijn eigen schoonheid.

Natuurlijk hebben we allemaal wel imperfecties, maar niemand kan helemaal perfect zijn. Ja misschien heb je kleine nieren, maar er zijn ook mannen die houden van kleine nieren. Het hoeft niet allemaal heel groot. En misschien is je vriend überhaupt een longenman, niet een nierenman.

Of maak je je zorgen omdat ze van die blauwe kronkelende aderen hebt bij je hart. Maar maak je niet druk! Die blauwe aderen zijn prachtig, die maken je wie je bent. Overigens adviseren we wel een heel dure crème van een merk dat bij ons adverteert die heel goed werkt om die blauwe aderen naar je hart weg te krijgen. Je lichaam ziet er dan op en top verzorgd uit. En wedden dat hij dan helemaal niet van je af kan blijven?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *