shutterstock.com/Mariia Korneeva

Bibi is 360 maanden oud

Bibi is vandaag 360 maanden geworden. Dat betekent dat ze al zo’n 342 maanden kan lopen en ongeveer 200 keer zwaarder is dan toen ze werd geboren. 

Mensen van 360 maanden moeten grote beslissingen nemen over hun carrière, relaties, kinderen en hun thuissituatie. Voor veel 360-maandigen heerst het beeld dat het ideale leven maakbaar is en ze ervaren de druk van existentiële vragen. Doe ik het wel goed? Is dit het nou? Waarom besta ik? Het is dan ook niet gek dat ze vaak huilen. Mocht je een huilende 360-maandige aantreffen? Geef ze iets uit een fles. Dat helpt vaak. 

Anders dan bijvoorbeeld 18 maanden oude mensen vinden 360 maanden oude mensen het niet zo leuk om spelletjes te spelen. Helemaal niet als die spelletjes gespeeld worden in hun liefdesleven. Gelukkig zijn ook heel veel dingen die 360-maandigen wel leuk vinden. Vaak zijn dat activiteiten waar ouders beter niet bij kunnen zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *