shutterstock.com/Aloha Hawaii

Politieke seksstandjes voor in je tweede slaapkamer

Geheimen uit de Kamersutra

Verkeert jouw seksleven in een crisis? Doe eens inspiratie op in de politiek! Wij zetten de belangrijkste politieke hoogstandjes voor je op een rij. 

Demissionairis
De klassieker onder de politieke seksstandjes. Waar het op neer komt: je doet mee aan de wedstrijd, maar met minimale inspanning en eigenlijk vooral om de lopende zaak af te handelen. Kortom: een soort zeester-plus. Geschikt voor mensen die weinig verantwoordelijkheid willen nemen voor de echte afloop van de zaak.

Lodewijken
Bijna bij de eindstreep de handdoek in de ring gooien omdat je seksuele verantwoordelijkheid neemt voor alles wat heeft plaatsgevonden.

Op z’n Ruttes
Dit standje is echt waanzinnig gaaf. Je schetst een heel geil beeld van hoe het eraan toe zal gaan in de slaapkamer en dan introduceer je Hugo de Jonge, die het orgasme voor zijn rekening zal nemen. Orgasme lukt niet? Niet jouw schuld. Het was Hugo! Hugo! Of Lodewijk! Menno! Wie dan ook.

De Bureaucraat
Discussieer tot diep in de nacht over wie wat lekker vindt, maar kom nooit tot actie. Zo blijft de spanning om te snijden. Gaat het ooit lukken de daad bij het woord te voegen? Spannend!

Rechtstaat
Wat kunnen we zeggen? Beter dan als ‘ie schuinstaat.

Meer weten? Lees het in De Kamersutra, voor al je politieke hoogstandjes


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *