Shutterstock/Andrey_Popov

Michiel kreeg het Oxford-vaccin: ‘Het gaat niet alleen om het vaccin, maar ook om het netwerk dat je ermee krijgt’

Veel studenten dromen ervan: het Oxford-vaccin. De toelatingseisen voor het vaccin zijn hoog, en ook de kosten zijn niet mals: studenten betalen zo’n 20.000 euro per jaar voor het vaccin.

De Amsterdamse Michiel besloot toch voor het Oxford-vaccin te kiezen. “Ik ga niet zeggen dat het Oxford-vaccin beter is dan andere vaccins, maar het is wel een feit dat je met het Oxford-vaccin overal binnenkomt”, legt hij uit. “Het gaat niet alleen om het vaccin, maar ook om het netwerk dat je ermee krijgt.”

Bill Clinton, Stephen Hawking en Sigrid Kaag kregen in het verleden allemaal het Oxford-vaccin. “Dat zij het vaccin ooit hebben gehad, zegt denk ik genoeg”, vertelt Michiel. “Voor mij is het vaccin de perfecte springplank naar een baan in de strategy consultancy.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kan wel begrijpen dat studenten uit allerlei vaccins kiezen voor het Oxford-vaccin.

Neem bijvoorbeeld het Janssen-vaccin. Met zo’n naam wil je je niet mee identificeren.

Zo gewoontjes.

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.

Reageer
gravatar

Lieve tante, nu u het er over heeft. Onze familienaam is evenmin geliefd, want ze leidt voortdurend tot misverstanden bij mensen die geen naaste buren zijn.

gravatar

Dank je Cara.

Ik herinner me nog dat Cara bij mij op consult kwam, ze had aanvankelijk vaginale angst. Maar we zijn er samen uitgekomen, en zo begon de meest invloedrijke partij in het hele Westen. Het is een kwestie van netwerken waardoor we zo succesvol waren in het tijdig constateren van Covid.

Een van onze beste vrouwen. We hebben speciaal een prijs ontwikkeld voor vrouwen voor hun betoonde moed, in het medische vak, vrouwen die in hun werk de mondiale rassentegenstellingen helpen bestrijden.

gravatar

Ik had als kind al de aspiratie om net als dokter Albert Schweitzer die arme mensen in Afrika te helpen.
Ik werd in mijn carrière geholpen. (Ik hoefde niet weg, we haalden ze gewoon hiernaartoe.)
Dr. Schweitzer was net als ik een moderne heilige op de 2e straal die zich opofferde voor zijn zwarte medemens.

Reageer