RTL Late Night / YT

Vrouw die het nieuws niet leest snapt niet waarom ze geen antwoorden krijgt op haar vragen over het coronavaccin

Kim (35) heeft ‘een hele hoop vragen’ over het coronavaccin. Zolang de vrouw die het nieuws niet volgt geen antwoorden krijgt op die vragen is ze niet van plan zich te laten vaccineren.

“Hoe kan het dat het vaccin zo snel is goedgekeurd? Wat weten we over de langetermijneffecten? Gaan ze het vaccin verplichten?”, vraagt Kim zich af. “Ik zou daar wel eens antwoorden op willen krijgen. Ik lees namelijk de krant nooit en kijk ook geen journaal, dus ik weet niet dat die vragen daar al tientallen keren uitvoerig zijn beantwoord.”

Kim benadrukt dat ze geen complotdenker is en alleen maar vragen stelt. “Ik snap niet waarom mensen die dit soort twijfels uiten door het nieuws, dat ik dus niet volg, worden weggezet als wappies. Dat vind ik veel te makkelijk. Als je mensen zo makkelijk wegzet laat je alleen maar merken dat je niet echt nieuwsgierig bent.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mensen als ik, die gewoon vragen hebben, zijn ook niet geïnteresseerd in antwoorden. Als we die krijgen, dan hebben we geen vragen meer. Waar zijn we dan als we een volk zijn dat geen vragen meer heeft? Dat zou zo maar eens de ondergang van het land kunnen betekenen.

Reageer
gravatar

Arnie had toch ook even uit een straaljager kunnen springen en maaiend met zijn mitrailleur orde op zaken kunnen stellen?