shutterstock.com/evrymmnt

Tepels Tina fel tegen vaccinatie: ‘We dreigen onze vrijheid weer kwijt te raken’

De tepels van Tina zijn doodsbang voor de naderende vaccinatie. De twee vrezen dat hun vrijheid wordt afgenomen. Tepel 1: ‘’Met zo’n vaccinatie mag Tina naar kantoor, een festival, het theater en dan doet ze waarschijnlijk weer een bh aan. Weg vrijheid. Terwijl we die net hadden terugveroverd.’’

De twee genoten van de afgelopen maanden. Tepel 2: ‘’We mochten vrij bewegen, 24 uur per dag. Ons leven had opeens weer zin. Ik weet nog een online vergadering in mei in bed waarbij Tina de deur open had staan en we een windvlaagje langs onze huid voelden strijken. Zalig was dat werkelijk.’’ Tepel 1: ,,Weet je hoe lang we gevangen hebben gezeten? Sinds Tina 12 is. Van de ene op de andere dag.’’ Tepel 2 vult aan: ‘’Terwijl het nog helemaal niet nodig was, we waren twee erwten op een plankje. Het leven was toen nog prima, lekker zonder topje op het strand een kuil graven met Tina’s Duitse vakantievriendje. Niemand die gek opkeek.’’

Tepel 1: ‘’Maar Maya, een klasgenootje van Tina, zei eind november 2001 bij de gym: ‘Tina, waarom heb jij geen BH aan’?’’ Tepel 2: ‘’O ja, god. Vanaf dat moment riep ze elk speelkwartier over het schoolplein: ‘Tina die is tietenloos.’’’ Tepel 1: ‘’Dat vond Tina zo erg, na een maand is ze naar de Hunkemöller gegaan en heeft ze een voorgevormde BH gekocht.’’

Vooral de overweldigende hitte die hen plotsklaps overviel, staat de tepels bij. Tepel 1: ‘’Het voelde waarschijnlijk hetzelfde als toen jullie een mondkapje moesten gaan dragen.’’ Tepel 2: ‘’Nee joh, veel erger, alsof bij jullie je hele hoofd wordt ingebonden met een plastic zak en er dan vervolgens ook nog iemand een kussen opdrukt. Je kan niet ademen, je wil alleen maar schreeuwen.’’ Tepel 1: ’’En dat staat ons nu met die vaccinatie dus weer te wachten. Het is werkelijk tepelonterend. Maar daar hoor je Hugo de Jonge nou nooit over.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *